Gør din hverdag nemmere med sund familiemad

Leder du efter en måde at gøre sunde familiemåltider nemmere og billigere? Måltidskasser kan være en god løsning! Med måltidskasser kan du få alle de ingredienser, du har brug for til et lækkert og næringsrigt måltid, uden at du selv skal købe ind eller lave mad. Desuden er de fleste måltidskasser meget rimelige i pris. Du skal bare varme maden og servere den.

Der er mange der tilbyder sund familiemad, så det er vigtigt at lave research for at finde et firma, der passer bedst til dine behov. Nogle firmaer tilbyder f.eks. økologiske og/eller vegetariske muligheder, mens andre henvender sig til familier med kræsne spisere. Og selvfølgelig skal du sikre dig, at det firma, du vælger, leverer til dit område.

Med sund familiemad får du alt hvad du har brug for af fødevare

Når du har fundet et måltidskassefirma, som du er tilfreds med, er det næste skridt at beslutte, hvilken slags måltider du gerne vil have til døren. Der er så mange lækre muligheder, at det kan være svært at vælge! For at hjælpe dig med at indsnævre tingene, skal du tænke på, hvilken slags mad din familie kan lide, og hvad du godt kan lide. Det tager ikke mere end et par minutter før at du har mad til hele ugen med en måltidskasse. Den indeholder alt hvad du har brug for af næring osv.

Få sund familiemad lige til døren

Sund familiemad indeholder en række forskellige næringsstoffer, som er vigtige for børns vækst og udvikling. Disse næringsstoffer omfatter proteiner, kulhydrater, fedtstoffer, vitaminer, mineraler og vand. En sund familiekost bør være baseret på disse næringsstoffer og bør skræddersyes til de enkelte familiemedlemmers specifikke behov. F.eks. vil en gravid kvinde eller en ammende mor have behov for flere af visse næringsstoffer end andre familiemedlemmer.

En sund familiekost bør også omfatte en række forskellige frugter og grøntsager. Disse fødevarer indeholder vigtige vitaminer og mineraler samt fibre. Frugt og grøntsager kan være friske, frosne, på dåse eller tørrede. Det er vigtigt at vælge dem, der har et lavt sukker- og kalorieindhold, og at undgå dem, der har et højt fedtindhold, og salt. Du vil ikke fortryde købet af en måltidskasse, hvis du har en meget travl hverdag!